Info  I  Over Brabanthal

Plan nu je evenement >

Info I Over Brabanthal

Brabanthal is een modern en veelzijdig evenementen- en seminariecentrum dat gebouwd is volgens een concept dat beantwoordt aan de strengste eisen die vandaag door organisatoren van beurzen en evenementen gesteld worden. Op 16 augustus 1995 werd Brabanthal, een initiatief van Stad Leuven, officieel geopend.

Hal, foyer, cafetaria en agora bieden samen bijna 6 000 m2 overdekte infrastructuur en zijn dan ook uitermate geschikt voor de organisatie van evenementen en beurzen. Tal van grote en middelgrote bedrijven doen jaarlijks beroep op Brabanthal als locatie voor het organiseren van een productlancering, klantenevent, personeelsfeest,…

Brabanthal staat bovendien garant voor een uitstekende cateringservice. Zo kunnen bezoekers tijdens beurzen terecht in het gezellige cafetaria. Tijdens vergaderingen en evenementen staat de exclusieve cateraar van Brabanthal paraat om een uitgebreid diner of lunch tot in de puntjes te verzorgen.

Dat Brabanthal niet alleen bij organisatoren in de smaak valt, blijkt uit de bezoekersaantallen. Zo ontvangen we jaarlijks meer dan 200 000 bezoekers in hal en foyer en nemen zo'n 20 000 personen deel aan vergaderingen en seminaries in het vergadercentrum.

Maar Brabanthal is meer dan een ontmoetingsplaats. Een belangrijke troef van Brabanthal is namelijk de uitstekende dienstverlening, op maat van de klant. Een ervaren team van project managers en technici zorgt ervoor dat elk soort evenement van A tot Z professioneel wordt begeleid.