Bereikbaarheid

Brabanthal ligt strategisch in hartje Brabant, aan de expressweg Meerdaalboslaan (N25), die de Tiensesteenweg (N3) met de Geldenaakse Baan verbindt.

    •  op 4 km ten zuidoosten van Leuven-centrum
    •  op 7 km van de aansluiting van de E314/A2 met de E40
    •  op 1 km van de E40, afrit nr. 23a Haasrode-Heverlee
    •  directe verbinding via autowegen met Brussel, Luik, Hasselt...en vlotte verbinding via hoofdwegen met Sint-Truiden, Tienen, Mechelen
 

Wegbeschrijving vanaf de E40
Neem afrit 23a en volg de richting Haasrode. Aan de tweede verkeerslichten slaat u rechtsaf. Aan de linkerkant vindt u Brabanthal.
 


Wegbeschrijving vanaf de Tiensesteenweg (N3)
Aan het kruispunt met de expressweg Meerdaalboslaan (N25), rijdt u de N25 op. Aan de eerste verkeerslichten links afslaan. Aan de linkerkant vindt u Brabanthal.
 

Met het openbaar vervoer
Op weekdagen rijdt lijn 630 (Wijgmaal - Leuven - Brabanthal) elk kwartier tot aan de halte 'Brabanthal'. Tijdens de spitsuren rijdt deze bus om de 8 minuten.
Op weekdagen rijdt lijn 4 (Herent – Leuven – Brabanthal) elk half uur tot aan de halte 'Brabanthal'. Tijdens de spitsuren rijdt deze bus om de 15 minuten.

Op zaterdag rijdt lijn 630 ongeveer elke 75 minuten tot aan de halte 'Brabanthal'.
Men kan ook lijn 5 of 6 nemen die (afwisselend) elk half uur rijdt tot aan de halte 'VDAB - Syntra' (+/- 850m)

Op zondag rijdt er geen bus tot aan de halte 'Brabanthal'.
Men kan wel lijn 5 nemen die elk uur rijdt tot aan de halte ‘VDAB-Syntra’ (+/- 850m).

Raadpleeg de uren op de routeplanner van de Lijn

Afhankelijk van het evenement dat plaatsvindt in Brabanthal, is het ook mogelijk dat er op vraag van de organisator extra vervoer wordt ingezet in het weekend en/of ’s avonds.