Bereikbaarheid

Plan nu je evenement >

Bereikbaarheid

Brabanthal ligt strategisch in hartje Brabant, aan de expressweg Meerdaalboslaan (N25), die de Tiensesteenweg (N3) met de Geldenaakse Baan verbindt.

    •  op 4 km ten zuidoosten van Leuven-centrum
    •  op 7 km van de aansluiting van de E314/A2 met de E40
    •  op 1 km van de E40, afrit nr. 23a Haasrode-Heverlee
    •  directe verbinding via autowegen met Brussel, Luik, Hasselt...en vlotte verbinding via hoofdwegen met Sint-Truiden, Tienen, Mechelen

Wegbeschrijving vanaf de E40
Neem afrit 23a en volg de richting Haasrode. Aan de tweede verkeerslichten slaat u rechtsaf. Aan de linkerkant vindt u Brabanthal.

Wegbeschrijving vanaf de Tiensesteenweg (N3)
Aan het kruispunt met de expressweg Meerdaalboslaan (N25), rijdt u de N25 op. Aan de eerste verkeerslichten links afslaan. Aan de linkerkant vindt u Brabanthal.

Met het openbaar vervoer
Tijdens weekdagen vertrekken bus 4 en bus 630* vanuit Leuven station om de 30 minuten (*om het kwartier tijdens de spitsuren) naar Brabanthal (industriepark Haasrode). Bus 630 rijdt op zaterdag om het uur.
In het weekend en 's avonds is de uurregeling van de bussen afhankelijk van evenement tot evenement. Hiervoor kan u best contact opnemen met 'De Lijn Vlaams-Brabant' op het nummer 070 22 02 00. U kunt ook steeds de website van De Lijn raadplegen: www.delijn.be

Op www.slimweg.be ontdek je milieuvriendelijke manieren om Brabanthal te bereiken.