Bereikbaarheid

Brabanthal ligt strategisch in hartje Brabant, aan de expressweg Meerdaalboslaan (N25), die de Tiensesteenweg (N3) met de Geldenaakse Baan verbindt.

    •  op 4 km ten zuidoosten van Leuven-centrum
    •  op 7 km van de aansluiting van de E314/A2 met de E40
    •  op 1 km van de E40, afrit nr. 23a Haasrode-Heverlee
    •  directe verbinding via autowegen met Brussel, Luik, Hasselt...en vlotte verbinding via hoofdwegen met Sint-Truiden, Tienen, Mechelen
 

Wegbeschrijving vanaf de E40
Neem afrit 23a en volg de richting Haasrode. Aan de tweede verkeerslichten slaat u rechtsaf. Aan de linkerkant vindt u Brabanthal.
 


Wegbeschrijving vanaf de Tiensesteenweg (N3)
Aan het kruispunt met de expressweg Meerdaalboslaan (N25), rijdt u de N25 op. Aan de eerste verkeerslichten links afslaan. Aan de linkerkant vindt u Brabanthal.
 

Met het openbaar vervoer
Op weekdagen rijden lijnen 4 (Herent – Leuven – Brabanthal) en 630 (Wijgmaal – Leuven – Brabanthal) elk om het half uur van Leuven-Station naar de halte ‘Brabanthal’ (op 250m van de ingang). Tijdens de spitsuren rijdt lijn 630 zelfs om de 15 minuten.

Op zaterdag rijdt lijn 630 om het uur van Leuven-Station naar de halte ‘Brabanthal’.

Op zondag rijdt er geen bus tot aan de halte 'Brabanthal'. De dichtstbijzijnde halte ‘Haasrode – VDAB-Syntra’ bevindt zich op 850 m (10’ wandelafstand) van de ingang en wordt om het uur bediend door lijn 5 vanaf 10u59 en tot 17u59. Raadpleeg hiervoor de routeplanner op www.delijn.be .

Afhankelijk van het evenement dat plaats vindt in Brabanthal, is het ook mogelijk dat er op vraag van de organisator extra vervoer wordt ingezet in het weekend en ’s avonds.