Catering I Evenementen I Beurzen I Concerten I Fuiven

Plan nu je evenement >

Catering I Evenementen I Beurzen I Concerten I Fuiven

Organisatoren en bezoekers kunnen bij iedere gelegenheid en in elke ruimte beroep doen op de uitstekende cateringdiensten van Brabanthal.

Voor de organisatie van bedrijfsevenementen staat de exclusieve cateraar van Brabanthal garant voor een geslaagde catering. Gaat het om een koffiepauze tijdens uw congres, een receptie bij een productlancering, een walking dinner tijdens een personeelsfeest of een galadiner? Brabanthal staat in voor een verzorgde maaltijd en een vlekkeloze service tijdens uw evenement gaande van 50 tot 6 000 genodigden. Voor de uitwerking van uw bedrijfsevenement denkt de cateraar graag met u mee. Brabanthal maakt alle cateringvoorstellen steeds op maat.

De cateraar van Brabanthal verzorgt eveneens de uitbating van een cafetaria tijdens beurzen. De cafetariakaart wordt opgemaakt in onderling overleg. De organisator heeft de keuze tussen een eenvoudige kaart met dranken en broodjes of een meer uitgebreide kaart met warme maaltijden. Bij publieksbeurzen kan de organisator in de hal een eigen cafetaria uitbaten met dranken en versnaperingen tegen een uitkoopvergoeding.

Bij de organisatie van een concert of fuif voor het grote publiek biedt Brabanthal de organisator de gelegenheid om zelf in te staan voor de verkoop van dranken.  In dit geval zijn de opbrengsten volledig voor de organisator. Indien de organisator de drankenverkoop toch liever uit handen wil geven, dan neemt Brabanthal deze taak graag op zich. Zo heeft de organisator meer tijd voor de andere aspecten van het concert of de fuif.